Tilmeld

Nu er du kun få trin fra dit første dropbinder udbud

Du starte med Starter abonnementet, hvis du ikke har brug for mere end et aktiv offentlig udbud ad gangen. Ellers kan du vælge et af vores andre abonnementer.

Basis abonnement er for dig der skal i gang med dit første udbud. Den er primært rettet mod små virksomheder med et begrænset behov for at opsætte udbud. Her er blot 1 bruger og 1 GB lagerplads tilgængelig, hvilket typisk vil passe til mindre skoler og andre med få indkøbsudbud.

Premium abonnement er rettet mod større virksomheder og kommuner samt styrelser, der oftest har et eller flere udbud kørende af gangen. Der er rigeligt med lagerplads og adgang for så mange brugere at de færreste bliver begrænset af dette. Ekstra sikkerhed via vores SMS login service

Med White Label løsningen kan du få dropbinders unikke udbudsløsning inkorporeret helt ind i din virksomhed. Vi lægger maskinkraft og support til samt lægger din virksomhedslogo og farver på. Derved bliver dropbinders udbudsløsning en del af den pakke du kan tilbyde dine kunder. Når der søges på dine udbud forefindes de således i din virksomheds navn i stedet for hos en udbyder. dropbinders udbudsløsning bliver til din.

Tilbage